Helsinki Lit järjestetään Oodissa elokuun lopussa

Helsinki Lit järjestetään tänä vuonna keskustakirjasto Oodissa 27.-28. elokuuta. Festivaali toteutetaan yhteistyössä Ylen kanssa, ja mukana on myös Runokuu-kirjallisuusfestivaalin tuottama esityskokonaisuus Runoja sähköstä. 
Helsinki Litin ohjelmassa tulee olemaan kirjailijoiden, kääntäjien ja tutkijoiden kohtaamisia sekä ajankohtaista yhteiskunnallista keskustelua nuorten suomalaisten mediavaikuttajien näkökulmasta. Ohjelmaa pääsee seuraamaan rajoitettu yleisö ja tapahtumaan on vapaa pääsy.
Koko Helsinki Lit -ohjelma pyritään toteuttamaan fyysisesti paikan päällä Oodissa. Yle lähettää tapahtuman suorana Yle Areenassa ja osin myös tuttuun tapaan Yle Teemalla.
Helsinki Lit seuraa tarkasti viranomaisten ohjeistuksia matkustamisesta ja kokoontumisesta ja toimii niiden mukaisesti. Ajantasaiset tiedot ohjelmasta ja aikatauluista päivitetään Helsinki Litin verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin elokuun alussa.

UUTISARKISTO

HELSINKI LIT YLE AREENASSA

KAI AARELEID

Virolaisen Kai Aarelaidin ja Joel Haahtelan kirjoittamisessa on paljon yhteistä: voimakkaat alkukuvat ja paikkojen merkitys…

SJÓN KÄTLIN

Islantilainen kirjailija Sjón keksi taiteilijanimensä teini-ikäisenä runoilijana. Sjón tarkoittaa visiota…

RACHEL CUSK

”Tunnen epäuskoa”, sanoo kanadalaislähtöinen, nykyisin Englannissa asuva kirjailija Rachel Cusk Philip Teirille kotimaansa tapahtumista…

YHTEISTYÖKUMPPANIT