HELSINKI LIT 27.-28.8.2020 Oodi/Ode

 

Tässä Helsinki Lit 2020 -tunnelmia Keskustakirjasto Oodista (kuvaaja Saara Autere). Kaikki intensiiviset keskustelut ovat tuttuun tapaan katsottavissa Yle Areenasta. Helsinki Lit 2021 -ohjelman suunnittelu on käynnissä, pysykää kuulolla ja terveinä!

HELSINKI LIT, SUOMEN SUURIN KÄÄNNÖSKIRJALLISUUSFESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN JÄLLEEN!

 

Festivaali järjestetään kuudennen kerran 27.-28. elokuuta Helsingin Keskustakirjasto Oodissa, aiempien vuosien tapaan yhteistyössä Ylen kanssa. Tapahtuman kaikki keskustelut tulevat katsottaviksi Yle Areenaan. Osa keskusteluista lähetetään suorana myös Yle Teemalla.

 

Yleisö voi seurata keskusteluja suorana paikan päällä keskustakirjasto Oodin jokaisessa kolmessa kerroksessa etäkatsomojen näytöiltä, sekä sään salliessa ulkokankaalta Kansalaistorilla. Keskustelut lähetetään Oodin 3. kerroksesta, jossa on rajoitettu määrä istumapaikkoja. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy ja istumapaikat katsomoihin jaetaan sisääntulojärjestyksessä.

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta pyydämme yleisöä koronaviruspandemian aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi kiinnittämään erityistä huomiota turvaväleihin ja käsihygieniaan.

 

UUTISARKISTO

HELSINKI LIT YLE AREENASSA

KAI AARELEID

Virolaisen Kai Aarelaidin ja Joel Haahtelan kirjoittamisessa on paljon yhteistä: voimakkaat alkukuvat ja paikkojen merkitys…

SJÓN KÄTLIN

Islantilainen kirjailija Sjón keksi taiteilijanimensä teini-ikäisenä runoilijana. Sjón tarkoittaa visiota…

RACHEL CUSK

”Tunnen epäuskoa”, sanoo kanadalaislähtöinen, nykyisin Englannissa asuva kirjailija Rachel Cusk Philip Teirille kotimaansa tapahtumista…

YHTEISTYÖKUMPPANIT