Helsinki Lit, Suomen suurin käännöskirjallisuusfestivaali järjestetään jälleen!

 

Festivaali järjestetään seitsemännen kerran 27.-28. elokuuta Helsingin Keskustakirjasto Oodissa, aiempien vuosien tapaan yhteistyössä Ylen kanssa. Tapahtuman kaikki keskustelut tulevat katsottaviksi Yle Areenaan. Osa keskusteluista lähetetään suorana myös Yle Teemalla.

Yleisö voi seurata keskusteluja suorana paikan päällä keskustakirjasto Oodin jokaisessa kolmessa kerroksessa etäkatsomojen näytöiltä, sekä sään salliessa ulkokankaalta Kansalaistorilla. Keskustelut lähetetään Oodin 3. kerroksesta, jossa on rajoitettu määrä istumapaikkoja. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy ja istumapaikat katsomoihin jaetaan sisääntulojärjestyksessä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta pyydämme yleisöä koronaviruspandemian aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi kiinnittämään erityistä huomiota turvaväleihin ja käsihygieniaan.

Ohjelma alkaa molempina päivinä kello 17.00 ja jatkuu noin klo 21.30 saakka.

Helsinki Lit -käännöskirjallisuusfestivaalia tukevat tänä vuonna Helsingin kaupunki, Otavan kirjallisuussäätiö, Konstsamfundet, Svenska Kulturfonden, Viro-instituutti ja Taiteen edistämiskeskus.